Klanten vertellen

Geplaatste recensies via Klantenvertellen en Google:


Erna, Lochem

Drie weken hebben we mogen genieten van het vakmanschap van de mannen Overmeen. Behalve dat we een prachtig dak hebben gekregen, hebben we ook een hele fijne tijd gehad. Iedere dag present, hard werken, perfect op elkaar ingespeeld, heel professioneel, elk probleem werd met aandacht en creativiteit opgelost.
En niet onbelangrijk: heel plezierig gezelschap!

Getty Overmeen en zijn twee zoons mogen trots zijn op hun bedrijf, ze staan met hart en ziel voor wat ze doen en dat vind je terug in het resultaat van hun werk.
Wij zijn in elk geval heel blij met ons prachtige dak en bedanken hierbij nogmaals de mannen Overmeen voor hun geweldige inzet!

Paul, Leuvenheim
We zijn zeer tevreden over de inzet en kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast was de firma Overmeen bijzonder flexibel en meewerkend waardoor het leggen van een nieuwe rjeten kap naadloos kon aansluiten op de algehele verbouwing van onze boerderij. Het dak ligt er prachtig bij en eerdere ervaringen met Overmeen (ander dak, van bijgebouw) waren ook goed.

Simon en Inge, Bathmen/zuid-Loo
Vakmannen die van ons dak hebben omgetoverd tot een plaatje.

Serieuze en kundige vaklieden die doen wat ze beloven. Hardwerkend, beschaafd, eerlijk. Ons dak is boven verwachting mooi geworden. Hartelijk dank daarvoor

Iny, Doetichem
Kundig en betrouwbaar!

Rietdekkersbedrijf Overmeen is zeer professioneel, werkt doeltreffend en heel nauwkeurig. Letten op details. En zijn ook nog gezellig!
Ze doen wat ze beloven!

Rudie en Marjan, Bathmen
Goed werk geleverd.

Rietdekkersbedrijf Overmeen heeft ons dak prima vernieuwd. Het oudere dak ontdaan van mos. De boerderij ziet er weer prachtig uit.

Johanneke, Lochem
Professioneel, vakwerk en prettig volk

Onze eeuwen oude boerderij had een nieuw dak nodig. De mannen van Overmeen hebben het totale dak gerenoveerd met alle verassingen die daarbij onder de pannen en het riet vandaan kwamen. Duidelijk advies gekregen bij iedere fase van renovatie en prima overleg. Het resultaat is een prachtig dak dat weer jaren mee kan. We zitten er weer warmpjes bij.

Gerrit, Laren
Er heerst een prettige werksfeer en er wordt goed werk geleverd.

Na eerste overleg wordt er datum, materiaal en prijs voorgelegd wat dan vervolgens perfect wordt uitgevoerd.
Er wordt vlot en netjes gewerkt wat tot een prachtig resultaat heeft geleid.

Klaas van Urk, Vorden
Vaklui en betrouwbaar en prettig in de omgang.

Overmeen doet wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. We vonden een klein randje niet zo mooi, de volgende dag was het bijgewerkt. Ze hebben vakwerk geleverd: het riet ligt er prachtig op en ze hebben op eigen initiatief met ons overlegd over hoe wij de afwerking bij de ramen wilden. Toen ik het daarna minder mooi vond dan ik dacht, is het zonder probleem veranderd. Absolute aanrader! Prettige mensen om op je erf te hebben

Freia en Mark , Laren
Uitmuntende uitvoering en zeer prettig in contact met alle drie harde werkers.

Zeer professioneel, in alles wordt voorzien, aanpassingen geen probleem en zoveel mogelijk rekening houden met ons als klant. Dat is waar de heren Overmeen voor staan en zelfs extra. Zo werkten zij in de regen door om de werkzaamheden niet te lang te laten duren en omdat wij thuis ah werk waren. Daarnaast is de afwerking erg mooi en het enthousiasme over eigen product is aanstekelijk.
Wat ons betreft een zekere aanrader, ook als je een pietje precies bent!

Milie , Markelo
Kan het bedrijf alleen maar aanraden.

Er wordt consencieus gewerkt met liefde voor het vak en het resultaat is er naar. En ook nog eens super aardige jongens.

Jan en Rikie , LAREN GLD
Vakmensen in een woord !

Mannen die hun vak verstaan,er is altijd overleg met de klant .
We hebben weer een keurig nieuw dak.
Getty,Gert Jan en Bas Bedankt !!

Harry, Vorden
Vakkundig, correct, plezierig.

Vriendelijke familie, die effectief en vakkundig werkt.
(Doet me denken aan ons timmerbedrijfje van mijn vader en broers, vroeger).
En bovendien, hele goeie muziek!

Tot de volgende keer,
Harry & Wiep.

Familie Potze
Echte vakmensen, zeer betrouwbaar en klantgericht!

Afgelopen jaar een afspraak gemaakt voor groot onderhoud in 2022.
Het dak was al 10 jaar niet onderhouden. Zoals alle vakmensen gaven ze aan best druk te zijn. Echter zodra het zou passen zouden ze zich melden. En dat deden ze al in mei. Het rieten dak herken je niet meer terug. Met drie man in nog geen 2 dagen was de klus geklaard. We hebben meteen een onderhoudscontract afgesloten.
Toppers!

Arie Boorsma, Enter
zeer tevreden , vakkundige mensen

voldoet geheel aan de verwachtingen , keurig werk geleverd.

Kees, Epse
Degelijk werk.

Prettig bekwaam familie bedrijf dat hun werk goed doen.

Cor en Els, Deventer
Het was een belevenis.

Mooi om te zien hoe met handwerk zoiets moois wordt opgebouwd door jullie!

Chris
Van de week een oude rietdekker op het erf. Hij keek naar ons  nieuwe dak en zei: daar kun je zeer tevreden over zijn. Dat zijn wij ook. Overmeen is een bedrijf dat kwaliteit levert. Vader en twee zonen zijn servicegericht en bovendien aardige mensen. Ze luisterden naar onze wensen en waren bereid een aanpassing te doen toen we iets toch niet echt mooi vinden. Top bedrijf!!!

C.Riemslag
Familiebedrijf waarmee het prettig zaken doen is. De mannen leveren degelijk werk af. Na het onderhoud aan ons dak (kammen/bijwerken) kan het weer jaren mee en oogt weer als nieuw.